Σημειώματα Ηθοποιών

Είπαν για εμάς...

ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ

“Από καρδιάς ό,τι καλύτερο! Ευχαριστούμε θερμά για όλα! Πέρασα τέλεια! Ελπίζω ειλικρινά σε μια μελλοντική συνεργασία.”

ΑΘΕΡΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

“Ευχαριστώ για τη συνεργασία, τη φιλοξενία και την καλή παρέα!”

ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ

“Φοβερή οικογένεια! Φοβερά παιδιά! Λατρεμένοι γονείς! Αξέχαστη Κατερίνα! Υπέροχοι άνθρωποι! Σας λατρεύω!”

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

«Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Να’στε πάντα καλά! Ό,τι εύχεστε να πραγματοποιείται!»

ΒΟΛΙΩΤΗ ΒΙΚΥ

“Ήταν 2 υπέροχα χρόνια με φίλους αγαπημένους κα χαίρομαι πολύ που τελειώνουμε την παράσταση εδώ, στην υπέροχη Θεσσαλονίκη, στο φιλόξενο Αριστοτέλειο. Ευχαριστούμε για όλα.”

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

“Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο απo το να μην έχεις λόγια να περιγράψεις κάτι καλό, όμορφο, ωραίο, σαν κι αυτό εδώ που περάσαμε αυτές τις μέρες εδώ. Ελπίζω – είμαι σίγουρος – και την επόμενη φορά που θα υπάρξει (σίγουρα) να μη βρω ούτε λέξεις πάλι.”

ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ

“Ότι και να πω είναι λίγα. Είχα την τύχη να παίξω στο Αριστοτέλειο και να γνωρίσω την οικογένεια Γισγάκη. Άνθρωποι με ευγένεια, αξιοπρέπεια, ανθρωπιά. Πιστεύω ότι έκανα και καλούς φίλους όχι απλούς συνεργάτες. Σας αγαπώ πολύ και εύχομαι τα καλύτερα.”

ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

“Χίλια ευχαριστώ για όλα. Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να εκφράζει αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους σας. Εις το επανιδείν.” “Χάρηκα τόσο πολύ που σας ξαναείδα 5 χρόνια μετά. Τίποτα δεν άλλαξε, εξακολουθείτε να είστε υπέροχοι, γλυκύτατοι, φιλόξενι και ευγενικοί. Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου.”

ΚΑΡΥΔΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ

“Ευχαριστούμε για όλα. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτόν το μήνα!”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΟΥΛΑΚΗ

“Υπέροχο θέατρο! Ευτυχία να παίζεις σε τέτοιους χώρους.”

ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ ΔΑΝΗΣ

“Άριστο και Τέλειο είναι το θέατρο της οικογένειας Γισγάκη που πρόσφερε απλόχερα με ζεστασιά και σεβασμό σε όλους εμάς και μας έκαναν να νιώσουμε πως είμαστε στο θέατρο που ήταν δικό μας πάντα!”

ΚΟΚΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

“Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ευχόμαστε στο Αριστοτέλειο να είναι πάντα γεμάτο.”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

“Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Σας την ανταποδίδουμε με όλη μας την αγάπη. Καλή αντάμωση (ξανά εδώ).”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

“Μεγάλη χαρά που έπαιξα στο Αριστοτέλειο, υπέροχο θέατρο.”

ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΖΕΤΑ

“Ήταν μια από τις καλύτερες και ωραιότατες εμπειρίες της ζωής μου! Σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό.”

ΜΑΡΚΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

“Μπράβο σε όλους! Μας κάνατε να νιώσουμε πραγματικά αριστο-τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ! Φοβερό θέατρο, φοβερή συνεργασία! Τα χαμόγελά σας μας έδωσαν δύναμη! Θα ξανάρθω! Θεσσαλονίκη αγαπημένη!”

ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ

“Το Αριστοτέλειο, το άριστο θέατρο για οδοιπόρους σαν κι εμάς! Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!”

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

“Στο Αριστοτέλειο που μας φιλοξένησε με ευγένεια, γούστο και ήθος χάρη στη γλυκύτατη οικογένεια Γισγάκη (όλων των γενεών). Σας θεωρώ πια φίλους μου, όχι απλά συνεργάτες.”

ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ

“Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία σας! Όλους σας. Την οικογένεια Γισγάκη και όλους τους εργαζόμενους στο θέατρο «Αριστοτέλειο». Ν ‘αγαπάτε έτσι πάντα το θέατρο! Εύχομαι να ξαναβρεθούμε σύντομα.”

ΝΕΦΕΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ

“Στους πολυαγαπημένους κύριο και κυρία Γισγάκη, Αλέξη, Τέλη και Κατερίνα: Εύχομαι να έχουν πάντα ό,τι ποθούν.”

ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

“Στο Αριστοτέλειο και στους ανθρώπους του: Θέλω να τους ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν για εμάς.”

ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ

“Στους άξιους εκπροσώπους του ευγενικού Βορρά που μας φιλοξένησαν με μοναδική φροντίδα. Με όλη μου την αγάπη.”

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

“Κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις της διαδρομής μου στο θέατρο από αυτή την περίοδο στο Αριστοτέλειο. Να είστε πάντα καλά.”

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

“Η φιλοξενία είναι η πιο ζεστή, η πιο ανθρώπινη και μέσα από την καρδιά μου σας δίνω την αγάπη μου. Ευχαριστώ.”

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ

“Είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Θεσσαλονίκη. Αυτό από μόνο του κάνει την εμπειρία μου αξέχαστη! Υπέροχο θέατρο, υπέροχο κοινό, υπέροχη οικογένεια Γισγάκη! Ειλικρινά σας ευχαριστώ για τη φιλότιμη συνεργασία μας, την καλή σας διάθεση και ενέργεια! Ευχαριστώ όλη την ομάδα (ταξιθέτριες, φωτιστές, φροντιστές). Να είστε πάντα καλά με την ίδια όρεξη και αγάπη για τη δουλειά. Ύστερα από τέτοια συνεργασία και ζεστασιά δεν έχω παρά να ευχηθώ: εις το επανιδείν.”

ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ

“Είναι πολύ συγκινητικό να παίζω για πρώτη φορά σε αυτό το υπέροχο θέατρο, σε μια πόλη που λατρεύω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και τον κύριο Γισγάκη για τη μοναδική φιλοξενία.”

ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ

“Οικογένεια Γισγάκη: μας κάνατε να αισθανθούμε μέλη μιας αγαπημένης οικογένειας. Ευχαριστούμε για τη ζεστασιά και τη φροντίδα. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα όσο πιο σύντομα.”

ΤΙΤΙΚΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

“Χάρηκα που σας γνώρισα και σας εύχομαι όλα τα καλά του Θεού. Ευχαριστώ για την ευγένεια και τον πολιτισμό σας.”

ΤΟΝΥ ΑΝΤΟΝΥ

“Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εδώ ήταν όλα τόσο πλούσια (φιλοξενία, συναισθήματα, αγάπη) που νομίζω ότι το όλα ήταν υπέροχα αρκεί.”

ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ ΠΕΓΚΥ

“Ο ήχος της Σιωπής μου έμαθε πολλά τα δύο αυτά χρόνια. Η Σάρα με έκανε να μάθω να μιλάω. Ευχαριστώ που τη φιλοξενήσατε. Ευτυχής που βρέθηκα κοντά σας.” “Αυτό το θέατρο μου δίνει μόνο χαρές, θα ξαναέρθω να εισπράξω πολλές.”

ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ

“Η αύρα αυτής της θεατρικής στέγης, αυτού του καλλιτεχνικού σπιτιού που λέγεται Αριστοτέλειο βοήθησε να ξεπεράσουμε τις δεκάδες αντιξοότητες και να ανεβάσουμε αυτη την παράσταση καρδιά που τόσο αγάπησε ο κόσμος. Από τα βάθη της καρδιάς μου σ’ ευχαριστώ Αριστοτέλειο και γλυκύτατε Θανάση Γισγάκη.”

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 • Arizona

  Arizona

  Arizona του Juan Carlos Rubio Βραβείο FATEX 2006 Τιμητική διάκριση με Βραβείο Lope de Vega 2006 Δευτέρα 11 & Τρίτη …
 • Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού

  Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού

  Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ του ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ ​ Σε σκηνοθεσία  ​Γιάννη Κακλέα Πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος Από Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 Ο …
 • Η Παγίδα

  Η Παγίδα

  Η ΠΑΓΙΔΑ του Ρομπέρ Τομά Σκηνοθεσία Πέτρος Ζούλιας Από 1- 17 Απριλίου 2022 Πρόκειται για αστυνομικό έργο, που παγκοσμίως μετρά …
 • ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΙ | ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/3

  ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΔΙ | ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/3

  των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με την Κάτια Δανδουλάκη Τελευταίες παραστάσεις  έως και την Κυριακή  20 Μαρτίου 2022 Η …
 • ΑΙΑΣ| 5 & 6 Μαρτίου

  ΑΙΑΣ| 5 & 6 Μαρτίου

  ΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ 5 & 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 Ο Γιώργος Νανούρηςσκηνοθετεί τον Μιχάλη Σαράντη και τον Απόστολο Χαντζαράστον «Αίαντα» του …
 • ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

  ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

  Σάμουελ Μπέκετ Τέλος του Παιχνιδιού Σκηνοθεσία Γιώργος Σκεύας Από 3 έως και 6 Φεβρουαρίου 2022 Το Σύγχρονο Θέατρο παρουσιάζει στην …

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!