Η παιδική σκηνή του θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, παρουσιάζει τον ωραιότερο θρύλο του κόσμου, με τους μύθους ενός ιστορικού προσώπου που έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλου του κόσμου ως ο Μεγάλος Έλληνας:

«Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου»

Είναι μια συναρπαστική παράσταση που θα μαγέψει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους θεατές ενώ ταυτόχρονα θα τους γνωρίσει τον σπουδαίο ήρωα, τη ζωή, τη δράση του αλλά και τους θρύλους που τον περιβάλλουν.

Μια παράσταση γεμάτη από τη δύναμη, τη σκέψη, το όραμα αλλά και τα μυθικά στοιχεία για τη ζωή ενός νέου που σημάδεψε με την προσωπικότητά του την ιστορία όλου του κόσμου.

Οι βασιλιάδες-γονείς του, ο Φίλιππος και η Ολυμπιάδα, ο δάσκαλός του ο Αριστοτέλης, το αδάμαστο άλογό του ο Βουκεφάλας, η πριγκίπισσα Ρωξάνη, ο Ηφαιστίωνας αλλά και εξωπραγματικά πρόσωπα, όπως η γοργόνα, η αδερφή του, θα πάρουν από το χέρι τους μικρούς μας θεατές και θα τους ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού μοναδικά ελληνικού.

Έναρξη: 29 Σεπτεμβρίου

Συντελεστές

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης

Σκηνικά: Πολυάννα Παρασκευά

Κουστούμια: Πέννυ Άμπλα

Κίνηση: Σταύρος Αποστολάτος

Φωτισμοί: Γιαλαβούζης Χρήστος

Βοηθός σκηνοθέτη: Άρης Βέβης, Αναστασία Μπάρκα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ασλιχανίδου Ντέπυ, Γραικού Πένυ, Κλωντήρας Νικόλας, Κοντέλης Ιωάννης, Μυλωνάς Κων/νος, Παπαζήσης Πέτρος, Σισμανίδου Έφη

Παραστάσεις: Κυριακή 11:00 π.μ.

Καθημερινά: Για τα σχολεία οργανωμένες παραστάσεις

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 262051

www.aristoteleion.gr

email: [email protected]

error: Content is protected !!